Politika i proces reklamacija

Uvek se trudimo da sve bude u najboljem redu, ali nekada se dešava da čak i pored najbolje namere i svog našeg truda stvari krenu po zlu. Nekada je odgovornost na našoj strani, nekada je odgovornost trećeg lica – ali svakako ne želimo da bilo ko od potrošača bude nezadovoljan sa bilo kojim proizvodom ili uslugom sajta Lussuria.rs.

Poenta našeg postojanja je da uživaš u našem seksi vešu!

Mi smo entuzijasti za seksi ženski donji veš. Obožavamo čipku, haltere, čarape, zavodljivu seksi crnu mrežicu. Mi ne prodajemo ženski donji veš – mi omogućavamo ženama da se osećaju moćnije nego ikad!

Ako ti se ne sviđa kako se osećaš kada obučeš naš ženski donji veš – vrati nam ga! Ne treba da nosiš ono što te ne čini srećnom, …pa čak po našem pravilu ono što te ne čini da se osećaš fantastično u tome!

Ako ti se jednostavno ne svidi naš seksi donji veš, samo nam javi i vrati ga – vratićemo ti novac!

Za bilo koju osnovanu nesavršenost imaš pravo na reklamaciju!

Bilo da se radi o isporuci pogrešnog proizvoda ili veličine, ili da se radi o isporuci oštećenog proizvoda ili paketa – imaš pravo na reklamaciju.

Prema Zakonu o zaštitit potrošača imaš pravo da 2 godine, od dana kupovine, napraviš reklamaciju. Prodavac ima zakonsku obavezu da u roku od 8 dana odgovori na tvoju reklamaciju. Svaka reklamacija mora biti izprocesirana u skladu sa zakonom. Na kraju, kupac mora biti obavešten o rezultatu reklamacije – da li se reklamacija usvaja ili odbija.

U slučaju reklamacije molim te kontaktiraj nas putem maila, a komunikaciju ćemo nastaviti pismeno. Molimo te da u naslovu maila navedeš broj porudžbine i da u tekstu opišeš problem i eventualno priložiš sliku. Što više infomacija – to bolje, jer će nam tako biti lakše da dođemo do fer rešenja.

Da li je reklamacija i zamena robe ista stvar?

Svesni smo da mnogo ljudi meša reklamaciju sa vraćanjem i zamenom proizvoda, ali to nije isto. Reklamacija se dešava ukoliko je uzrok tvoj nezadovoljstva nesavršenost proizvoda ili greška u pružanju usluge. Zamena ili povrat se mogu desiti i nevezano od ovih uzroka – kada jednostavno u roku od 15 dana shvatiš da iako je proizvod savršen, iz bilo kog razloga više ne želiš da ga zadržiš. Za više informaija o zameni i povratu za proizvode sa sajta Lussuria.rs – molim te pročiraj naš članak Zamena i povrat robe.