Naša priča

Kako smo počeli?

Kod nas u Lussuria sve počinje od ljubavi i strasti. Da mi sami ne volimo seksi veš – ne bismo ga ni prodavali. A kako sve počinje iz ljubavi tako i naša priča. Tražili smo i tražili gde možemo da nađemo dobar seksi veš a da nije skup, nije lako išlo. Jedino smo u inostranstvu mogli da nađemo tako nešto što smo tražili. Generalno shvatili smo da je opšte mišljenje da na tržištu fali lep, ženski seksi donji veš koji nije papreno skup.

I onda, 2021 se dogodilo. Odlučili smo da mi budemo ti koji će ponuditi našim ljudima da ostvare neke od svojih fantazija sa našim vešom. Iste godine smo lansirali online prodavnicu, pokrenuli brendi i otpočeli prodaju. Na iznenađenje i nas samih, reakcije su bile fenomenalne, povrata nije bilo, kvalitet je hvaljen i ljudi su se sami vraćali i preporučivali drugima.

Kada je online prodaja u pitanju, naš tim je veoma iskusan, sa članovima koji imaju i preko 10 godina iskustva u međunarodnoj online prodaji. Entuzijastični smo vezano za svoj posao i veoma strastveni kada je seksi donji veš u pitanju. Trudimo se da pružimo najbolju uslugu i samo najbolje proizvode. Razumemo da je svaka žena posebna na svoj način i da ima različite potrebe, a mi smo tu da ti pomognemo da pronađeš savršeni izbor za sebe.

Misija i vizija

Naša misija je da omogućimo svima na našem tržištu seksi donji veš odličnog kvaliteta po fer cenama!

Naša vizija je da i na našem tržištu u jednom momentu možemo da ponudimo svetki poznate brendove koji do sada nisu ni razmišljali da se pojave na našem tržištu. Vreme će prosuditi kakve snove sanjamo!

Veoma smo entuzijastični da tržištu Srbije ponudimo najbolji izbor seksi donjeg veša po fer cenama. Mi razumemo važnost osećaja samopouzdanja i lepote u sopstvenoj koži, i zato smo tu da pomognemo da to i postigneš.

I da, kako bismo bili 100% sigurni da će udobnost i osećaj konfora u seksi vešu koji prodajemo biti fantastičan – sami ga testiramo! Veruj mi, veoma je zabavno!
…mada, realno, ovo je jedini način da budemo stvarno sigurni da je kvalitet seksi veša koji prodajemo vrhunski.

Gde smo danas?

Kao iskusan tim videli smo priliku i počeli smo da radimo na svom cilju. Danas je Lussuria brend koji je prisutan na većini okolnih tržišta i nameravamo da se širimo još više. Naša reagionalna tržišta, posebno ona van EU, nemaju previše pristupa cenovno prisupačnim i kvalitetnim brendovima kao što je u našoj ponudi. Raduje nas da mi možemo da budemo prvi koji će ponuditi balkanskim tržištima  nove brendove seksi veša koji prethodno nisu bili dostupni.

Oduševljeni smo što možemo da objavimo da od samog početka poslovanja nismo dobili ništa osim veoma pozitivnih i entuzijastičnih kritika za naše proizvode i uslugu. Naši kupci su izuzetno zadovoljni kvalitetom tkanine i čipke, kao i dizajnom naših modela. Zaista, veoma je motivišuće videti da naša posvećenost kvalitetu i udobnosti ima pozitvan feedback. Trudićemo se da nastavimo da pružamo najbolju uslugu korisnicima i ponudimo ženski donji veš najboljeg kvaliteta po fer cenama. Hvala svim našim kupcima na podršci i poverenju u naš brend, bez vas ne bismo mogli!

Za kraj da kažemo, veoma smo uzbuđeni da ponudimo tržištu najbolje od najboljeg kada je ženski donji veš. Od luksuznih brendova do našeg sopstvenog dizajna, Lussuria je destinacija za sve koji traže savršeno donje rublje. Veoma smo strastveni kada je seksi donji veš u pitanju, i tu smo da ti pomognemo da pronađeš ono što ti savršeno odgovara. Posvećeni smo tome da ti pružimo najbolju uslugu, najbolje proizvode i najbolje cene! Hvala ti što biraš Lussuria, radujemo se što ćemo te uslužiti!