Dostava i Plaćanje

Metode dostave

Svaka porudžbina napravljena na sajtu Lussuria.rs se dostava sa kurirskom službom GLS.

Do momenta dostave paketa do ruku kupca, sva odgovornost vezano za robu i paket su u odgovrnosti prodavca. Kupac je u obavezi da po prijemu paketa proveri fizičko stanje pakovanja, i u slučaju bilo kakvih oštećenja da ih momentalno prijavi kuriru. Sva oštećenja robe koja postoje, a ukoliko je pakovanje bilo u redu je odgovornost prodavca.

Cena dostave za celu Srbiju je 299 rsd.

Narudžbine preko 5000 rsd automatski ostvaruju gratis dostavu – osim u promotivnim aktivnostima kada taj prag može biti niži.

Standardno vreme isporuke za sve porudžbine je 1-2 radna dana.

Vreme isporuke se meri od sutrašnjeg radnog dana naručivanja ukoliko je izabrano plaćanje pouzećem, ili dana registrovana plaćanja ukoliko je izabrano plaćanje unapred. U slučaju hitnosti slobodno nas kontaktiraj, izaćićemo ti u susret ukoliko je to moguće.

Načini plaćanja

Porudžbine na Lussuria.rs se mogu platiti na 3 standardna načina
– plaćanje karticom
– plaćanje pouzećem
– plaćanje unapred na naš račun u OTP banci

Provizija za odabir plaćanje pouzećem iznosi 100 rsd.
Provizija za odabir plaćanja unapred na račun je 0 rsd.
Popust za odabir plaćanja karticom je 5% na celokupnu porudžbinu.

Plaćanja karticom vrši se putem sertifikovanog bezbednosnog protokola za internet kartična plaćanja VPos Sia, koji je kroz partnersku saradnju sa OTP bankom prisutan na našem tržištu.

Bez obzira na izabran način plaćanja, naša stranica ne zaračunava dodatne troškove provizije, ali ukoliko se odlučiš za plaćanje pouzećem, kurir će pri dostavi i preuzimanju novca, zaračunati proviziju za uplatu novca na naš račun po cenovniku Pošte za plaćanje uplatnica.

Pri odabiru plaćanja pouzećem, dan kreiranja porudžbine do 11h se smatra za nulti dan roka isporuke. Pri odabiru plaćanja unapred, dan registracije uplate do 11h se smatra za nulti dan roka isporuke. U slučaju hitnosti slobodno nas kontaktiraj, izaćićemo ti u susret ukoliko je to moguće.

Podaci za plaćanje:
RUBIO DOO, Karađorđeva 33, Vranje
OTP Banka: 325-9500700192277-29