Zamena i vraćanje robe

Trudimo se da uvek izađemo u susret, razumemo da se greške dešavaju – ponekad ih i sami činimo. Želimo da pre svega zadovoljno koristiš naš donji veš i da bez obzira na sve, uživaš u našem seksi vešu. Ukoliko dođe do bilo kakvih poteškoća slobodno nam se obrati, rešićemo na voema efikasan način.

Zamena robe

Zamena robe je moguća, bez obzira na razlog, u roku od 30 dana od dana isporuke porudbžine.

Lussuria.rs snosi troškove transporta zamene robe ukoliko je poslata pogrešna roba, oštećena roba, neispravna roba, korišćena roba ili je poslata ispravan proizvod ali pogrešne veličine.

Kupac snosi troškove transporta zamene robe ukoliko je naručena pogrešna roba, kupac više ne želi naručenu robu i želi dugu ili kupcu ne odgovara veličina i potrebna mu je druga. Roba koja se vraća kao zamena mora biti savršeno i orginalno zapakovana u originalno pakovanje, koje mora biti bez ošećenja.

Roba ne sme biti oprana niti korišćena. Ukoliko se ne ispoštuju ovi uslovi, prodavac zadržava pravo da ne uvaži pravo na zamenu robe.

Vraćanje robe

Povrat robe je moguć, bez obzira na razlog, u roku od 15 dana od dana isporuke porudbžbine.

Kupac snosi troškove transporta robe do prodavca, a Lussuria.rs se obavezuje da kupcu vrati pun iznos vrednosti porudžbine, ukoliko se vraća kompletna porudžbine, ili vrednost robe koja se vraća.

Roba koja se vraća kao povrat mora biti savršeno i originalno zapakovana u originalno pakovanje, koje mora biti bez ošećenja, roba ne sme biti oprana, niti korišćena. Ukoliko se ne ispoštuju ovi uslovi prodavac zadržava pravo da ne uvaži pravo na povrat robe.

Reklamacije

Mi smo entuzijasti za seksi ženski donji veš. Mi ne prodajemo ženski donji veš – mi omogućavamo ženama da se osećaju moćnije nego ikad!

Ako misliš da naš ženski donji veš nije kvalitetan ili nije dobar kroj za tvoje telo, ili jednostavno se ne osećaš lepo dok ga nosiš – ne treba da ga nosiš, vrati nam ga! Nikada ne treba da nosiš nešto što te ne čini da se osećaš fantastično! Znamo koliko je naš sexy veš kvalitetan i udoban i želimo da budeš srećna u njemu!

Ako ti se jednostavno, ne dopada žaš ženski veš, takođe možeš da ga vratiš i vratićemo ti novac, to nikada neće biti problem. Tvoje zadovoljstvo nam je prioritet!

Higijenska pravila

Nadamo se da smo svi svesni specifičnosti i senzitivnosti robe koju prodajemo, i da kada je donji veš u pitanju radi se o pre svega higijenski osetljivoj temi. Obzirom da se donji veš koristi u dodiru sa intimnim delovima tela, moraš biti svesna da ukoliko želiš da probaš robu nakon prijema to možeš uraditi samo preko svoje garderobe.

Povrat i zamena roba neće biti moguć ukoliko:

  –  Se radi o samostalnim donjim delovima veša – gaćice i čarape, bez obzira da li su otvarane
  –  Ukoliko se primeti na vraćenom vešu da je proban bez uvažavanja pravila (kontrola ultraviolentnim svetlom)
  –  Ukoliko roba bude mirisala na dodir sa kožom/parfemom
  –  Ukoliko roba bude oprana i mirisala na rašak/omekšivač
  –  Ukoliko roba ne bude imala originalnu etiketu ili ona bude oštećena
  –  Ukoliko roba bude oštećena

Praktično roba može biti vraćena ukoliko se odmah pri prijemu roba utvrdi da je neodgovarajuća ili se veličina testira pri poštovanju gore opisanih pravila.

Kako da znaš da li si izabrala pravi broj sa sebe?
Više o tome pročitaj u članku Vodič veličina.