OMG! Osvojili smo 2 grade na takmičenju e-shopova!

Prošle nedelje u Ljubljani je održana ovogodišna konferencija eCommerce JAM nakon koje je održana i ceremonija dodele nagrada WRA23 (Web Retailer Awards). Na takmičenju su učestvovala više od 200 takmičara iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Takmičenje je sprovedeno u 32 kategorije, za koje je izabran e-shop šampion za svaku od 3 zemlje.

Naš eshop je prograšen za eshop godine u čak 2 kategorije!

Nagrade za najbolji e-shop godine osvojili smo u dve kategorije.
1) Najbolji e-shop u kategoriji: Odeća i obuća (Category Award 2023: Clothing and footwear)
2) Najbolji novi eshop za 2023 godinu (Best Newcomer Award 2023)

Pravila po kojima su ocenjivani sajtovi su bili bazirani pre svega na perfomansama, dizajnu, funkcionialnosti, lakoći navigacije, mogućnosti načina plaćanja, ali takođe i manjim delom utiscima postojećih kupaca koji su popunjavali anketu istraživanja. Treća kategorija bodova je dobijana iz ocena preko 100 eksperata iz eCommerce oblasti iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, kako bi ocenjivanje bilo što objektivnije.

Posebno smo ponosni jer je ovo takmičenje regionalnog karaktera, na kom se po kriterijumima ocenjivanja online prodavnica sa tržišta EU – naš sajt našao u samom vrhu. Osim toga, nije loše reći da se na takmičenju učestvovale firme različitih veličina. Manji e-shopovi koji su na početku razvoja, ali i velike međunarodne eCommerce firme kao što su GymBeam, FashionGroup ili Artmie.

Ovakvi momenti nisu presudni, ali nam ulivaju snagu i motivišu nas da radimo još bolje i više!
Nastavljamo zajedno ovu prelepu priču!

Želi da sa nama proslaviš ovo?
Do kraja novembra upotrebi kupon kod ispod i iskoristi nagradnih 10% popusta do kraja novembra!