6 saveta kako da izabereš savršeno čipkani donji veš?

Najkraće rečemo, čipka je možda najženstvenija stvar koja postoji. Čipka i čipkani donji veš su nešto što mnogo slučajeva uspeva da izvuče i žene ono što čak ni sama ne misli da je moguće. Osećaj kada se nosi čipkasti veš ali kako on izgleda kada se gleda, podjednako su fascinantni. Čipka i ženski donji veš se kombinuju u skoro svim varijantama, ona čini da sve izgleda bolje i moćnije. Ovo važi kada je u pitanju pamučni donji veš, ali kada je u pitanju donji veš za svadbu. Jedna stva je sigurna – čipka čini da tvoj donji veš izgleda luksuzno!

Originalno, čipka se pravila ručno i svaka šara je zavisila od veštine majstora. Iz tog razloga, donji veš sa čipkom su mogle da priušte samo najbogatije devojke. Danas je čipkani donji veš dostupan svima i verovatno je najkorišćeniji tip ukrasa na garderobi uopšte koji je nekako uvek otporan na menjanje trendova i mode.

Ali znamo da kako bi izabrala žensko donji veš, savršen za sebe, treba uvek znati onu jednu sitnicu više. Kroz ovaj tekst ćemo proći kroz neke teme i pitanja kako bismo ti pomogli da doneseš odluku.

Ženski donji veš - zašto je čipka uvek dobar izbor?

Kada je u pitanju donji veš, čipka je veroatno najzavodljivije i nekako najromantičnije rečenje. Zbog velikog izbora i uticaja na stil, čipka može u trenu da promeni tvoj kompletan outfit, zavisno kako je iskoristiš. Isti komad je nežan i nevin u jednoj kombinaciji, ali u drugoj je koketan i zanosan, sve zavisi kako ukombinujep. Ako bismo pričali o čipki kao osobi, ona ne osuđuje zavisno od tela kakvo imaš. Ona jednostavno uramljuje tvoje telo u zavodljivu kombinaciju, to je ono što je fantastično vezano za čipku generalno.

Ali kada se radi o izbodu čipkastog veša, nekada su prodavnice prepune standardnih modela koji se ni po čemu ne izdvajaju. U takvoj situaciji, čipkasti ženski veš koji e razlikuje nije lako pronaći. Generalno lepo je što želiš da oduševiš nekog novim čipkastim vešom, ali ako se u njemu I ti ne osećaš fantastično – čemu to sve vodi?

Ovde možeš da se uzdaš u našu ponudu, između ostalog. Ženki donji veš u našoj ponudi je ukrašen veoma luksuznim dezenima čipka, I sigurno će biti nešto što bi ti privuklo pažnju. Mogućnosti su neograničene, stvar je samo da li želiš nešto sitno kao što su gaćice ili nešto krupno kao što je bodystocking. Izbor je tvoj!

Nosi čipku u slojevima

Ako stvarno voliš čipku, a nema ko je ne voli, treba da je nosiš u slojevima. Pre svaga ti ćeš se bolje osećati, samim tim ćeš zračiti, ali definitivno ćeš bolje izgledati. Nema ništa zavodljivije nego kad se primeti skrivena čipka, to je prava stvar. Eventualno dobar savet je takođe i da nosiš čipkani donji veš ispod providnije garderobe, gde bi bio delimično uočljiv. Ovako nešto će ti posebno istaći šarm, a svakako ćeš i ostaviti fantastičan utisak u društvu.

Mešaj stilove i trendove

Ako nisi u fazonu uobičajenog nošenja haltera i  čarapa ili hulahopki sa otkrivenim preponama, i generalno misliš da je to previše, onda možeš da se delimično makar poigraš sa time. Možeš uvek klasičnije da se obučeš, uz mini dodatan nečeš što je izazovno.

Klasičniji stil uz savršeno čipkani donji veš je uvek dobar rešenje iz drugog plana. Na primer, umesto grudnjaka nosi čipkasti top, umesto bodi majice uzmi čipkasti bodi sa dugokim urezom na leđima.

Dakle neće biti u prvom planu ali opet ćeš dozvoliti čipki da utiče na tebe.

Cvetna čipka je kraljica zavođenja

Ako bismo uporedili tipove čipki sa knjigama, onda bi cvetna čipka definitivno bila bestseller. Ona je u isto vreme romantična i ženstvena, ali i kokenta i zavodljiva.

Cvetna čipka uparena sa satenom je prilično dobar pokazatelja da će taj ženski seksi donji veš biti poprilično seksi. Cvetni dezeni su najdominantniji i u ponudi donjeg veša i u našoj ponudi. To je dezen za koji se svakako može reći da ga devojke nežan a muškarci kao veoma atraktivan. Imaj to na umu.

Providna čipka oduševljava frajere

Ima li nešto više seksi nego kombinacije dva najzavodljivija materijala – čipke i providne tkanine? Definitivno nema, i u svetu ženskog veša ova dva materijala su kriva za većinu fantastičnih proizvoda.

Čipka i providna mrežica su savršena kombinacija i za seki grudnjak, i za gaćice, i za halter pojas ali i za nežan negliže. Prosto da kada je u pitanju ženski donji veš ne postoji tip veša a da se ne dobije savršen rezultat.

Iskoristi ovu informaciju za sebe kada budeš birala sledeći outfit. Savršeno je nešto što toliko dovoljno otkriva da u dobroj meri zagolica maštu onoga koga treba.

Istinska snaga čipke

Čipka na donjem vešu ne mora da bude šarena i maštovita, već je dovoljno da se tamo nalazi. Ukoliko želiš da izgledaš kao Wonder Woman, onda će ti dovoljno biti da izabereš crveni ili crni čipkani donji veš. Nema potrebe da preteruješ jer je čipka toliko moćna da se istakne i iz drugog plana.

Inače, crvena i crna boja ženkog veša su najefikacije kada se radi o erotskom vešu. Obe boje deluju moćno, zavodno ali i neku ruku drsko – savršeni balans između fine i nevaljale devojke. Kada smo kod boja, ne treba zanemari ni beli ženski donji veš, posebno čipkani naravno, ali to je za frajere sa specifičnim ukusom. Generalno dobro je da znaš šta tvoj frajer voli, za slučaj kada ti je cilj da njega obraduješ.

Čipka diže samopouzdanje!

Kada pričamo o čipkanom vešu postoji neverovatno mnogo mogućnosti, stvar je samo da se odlučiš. Ovo što smo napisal i članku je možda samo vrh ledenog brega ono što može da se kaže na ovu temu. Tvoja je odluka koliko će donji veš biti providan a koliko čipkast – tvoj savršeni balans će te na neki način definisati kao tip osobe za ženski veš.

Možda  poslednji savet – razmisli ža koju namenu kupuješ donji veš i to će ti takođe biti od pomoći. Za kancelariju svakako nećeš birati toliko moćan model kao za spavaću sobu. Koji god da izabereš, izgledaćeš savršeno u svojoj čipki a sigurno ćeš se tako i osećati. Realno, to i zaslužuješ!

BONUS: Još par saveta za ženski donji veš sa YouTube-a

Pri istraživanju ove teme, pronašli smo par videa koju su interesatni. Ovaj se nekako istakao, pa možda e b bilo loše ako te zaista interesuje ova tema da i njega pogledaš. Verovatno ćeš saznati nešto što do sada nisi znala.

Nadamo se da smo ti pomogli makar malo kroz ovaj tekst i da ti je sada tema odabira čipkastog donjeg veša mnogo bliža.
Ako imaš neko pianje ili ideju, piši nam u komentar ili nam prosto pošalji mail.